Project Description

Manege ‘t Zandeind

Hier kunt u terecht voor pony- en paardrijlessen, buitenritten en dagtochten.
Tip: een kamp met overnachting in de blokhut!

Manege ’t Zandeind is te vinden aan de rand van het Brabantse dorpje Riel. U bent van harte welkom om kijkje te nemen in de paardensport. Paardrijlessen voor jong en oud, binnen of buiten. Manege ’t Zandeind is een 4 sterren FNRS manege en zijn in het bezit van het Veiligheidscertificaat. Dit staat voor kwaliteit en veiligheid.

Manege’t Zandeind wordt gerund door Huib van der Weide en een team van gediplomeerde instructeurs en professionele medewerkers. Alle pony- en paardrijlessen worden verzorgd door enthousiaste gediplomeerde instructeurs.

Na het rijden of tijdens het bekijken van de lessen, bent u welkom in de kantine voor een hapje en een drankje. In de zomermaanden kunt u genieten van het zonnetje op ons terras.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie op het fraaie, bosrijke, Brabantse platteland aan de rand van het dorpje Riel? De Blokhut is gelegen op het terrein van Manege ’t Zandeind en is geschikt voor maximaal 45 personen. De Blokhut is zeer geschikt voor familie- en vrienden feesten, ruiterkampen, school- en verenigingskampen.

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio: