Lunchen Goirle

Heerlijk lunchen Goirle en omgeving? Gôolse Geheimen zet de beste lunchrooms van de gemeente Goirle op een rij. In Goirle en Riel zijn de mogelijkheden voor uw lunch eindeloos!

Zo vind je in het centrum van Goirle een aantal prachtige lunchrooms. Onder andere Blauw Eten & Drinken, Mozes en Flanders zitten hier gevestigd. Bij deze lunchrooms kunt u in een stijlvolle omgeving genieten van een heerlijke lunch.

Lunchen in een natuurlijke omgeving? Ook dat kan in de gemeente Goirle. Eet- en Drinkerij de Roovertsche Leij gelegen op Landgoed Gorp en Rovert is de natuurpoort voor het omliggende natuurschoon. Geniet na uw wandel- of fietstocht van overheerlijke gerechten bereid met authentieke streekproducten in het restaurant.

Samen met de kinderen op zoek naar een geschikte lunchlocatie? Bij campingboerderij Breehees kunt u op het terras terecht voor uw heerlijke lunch. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of deelnemen aan verschillende activiteiten.

Ook bij Brownies&downies kunt u heerlijk lunchen. De kanjers van Brownies&downies Goirle heten u van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie, huisgemaakt gebak of een ambachtelijke lunch. In de sfeervolle zaak zorgen de kanjers ervoor dat u aan niets ontbreekt.

Bij eetcafé Den Overkant in Riel kan je natuurlijk ook terecht voor je lunch. Chef-kok William is dagelijks druk in de keuken in de weer en hij verrast u steeds weer met de meest heerlijke gerechten.

Kijk voor alle locaties voor een verrukkelijke lunch eens op de website van Gôolse Geheimen.