Op stap in Goirle

Wil jij op stap in Goirle? Ontdek via Gôolse Geheimen wat de gemeente Goirle u allemaal te bieden heeft op het gebied van uitgaan!

De gemeente Goirle heeft verschillende cafés waar je heerlijk een avond kunt relaxen. Bij het Biljartcentrum Goirle kan je het opnemen tegen je vrienden. Er is de mogelijkheid om onder andere te biljarten, poolen en darten. Daarnaast kan je er ook sport kijken onder het genot van een lekker biertje.

Ook bij café ’t Huukske kan je een lekker biertje drinken, hier treft u daarnaast regelmatig live muziek. Bij het Grand-café Bojangles kan je terecht voor een hapje en een drankje. Met een kleine gevarieerde kaart kan jong en oud bij Bojangles terecht voor snack of diner.

Heb jij je zinnen gezet op een avondje uit. Dan is café d’n Brands de place to be! Hier worden in het weekend regelmatig feesten georganiseerd voor de jeugd uit Goirle. Doordeweeks kan je er terecht voor een relaxt avondje uit en in de zomermaanden kan je heerlijk gebruik maken van het terras.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor feesten of partijen, dan biedt Dans- en Partycentrum Ome Neeff de uitkomst. Dankzij de verplaatsbare geluidsinstallatie is vrijwel elke opstelling mogelijk en middels de recent vernieuwde licht- en sfeerinstallatie is team Ome Neeff in de gelegenheid om iedere gewenste sfeer te creëren.

Klik op de button rechts voor het complete overzicht aan uitgaansgelegenheden in de gemeente Goirle.