Eetcafé Goirle

Op zoek naar een eetcafé Goirle en omgeving? Dan is er keuze genoeg! Naast de restaurants en lunchrooms beschikt de gemeente Goirle ook over een ruim scala aan eetcafés.

Zo kan je bij Bojangles heerlijk een hapje eten en een speciaalbiertje drinken. Daarnaast kan je er terecht voor een gezelschapsspel, een potje dart of biljart en het kijken van sport.  Op zoek naar een leuke plek om te eten met het gehele gezin? Dan is Breehees iets voor jou. Bij de campingboerderij is een heerlijk groot terras inclusief speeltuin en activiteiten voor de kinderen. Alle ingrediënten voor een avondje uiteten.

In het centrum van Goirle kunt u ook terecht voor een aantal prachtige eetcafés. Onder andere Flanders en Mozes zitten gevestigd in het centrum van het bruisende dorp. Flanders is 7 dagen per week geopend vanaf 10:00 uur, de kaart wisselt regelmatig en biedt voor elk wat wils. Bij Mozes, een nostalgisch ingericht huiskamercafé en restaurant, kunt u terecht voor een drankje en voor een overheerlijke lunch of diner.

Ook in het kleinere dorp Riel kan je een heerlijk eetcafé vinden. Bij Den Overkant ontvangen ze u graag voor een borrel, lunch, diner of feest. Den Overkant is een multifunctionele horeca accommodatie waar u lekker kunt eten in het ruime eetcafé, kunt genieten op een (deels overdekt) terras, kinderen kunnen spelen in de speeltuin of in de speciaal ingerichte speelzolder en waar elk feest “passend” wordt gemaakt op uw budget en wensen.

In de gemeente Goirle zijn de keuzes enorm! Nog meer informatie over de eetcafés in de omgeving? Neem eens een kijkje op de website van Gôolse geheimen.