Groepsaccommodatie Goirle

Op zoek naar een groepsaccommodatie Goirle en omgeving? In de Gemeente Goirle zijn er verschillende mogelijkheden! Op de website van Gôolse Geheimen vind je veel informatie over deze groepsaccommodaties.

Active Stay is een van de locaties waar je prima met een grote groep kunt verblijven. Active Stay heeft ruimte voor groepen tot circa 82 personen. De overnachtruimte grenst aan een sportaccommodatie. Hierdoor is de accommodatie uitermate geschikt voor groepen die hun overnachting willen combineren met sportieve activiteiten.

Bij camping Breehees kan je ook terecht met grote groepen. Op de accommodatie kan je met grote groepen uit eten of overnachten. Daarnaast zijn er vele verschillende activiteiten waar je als groep aan kan deelnemen.

Voor de paardenliefhebbers is er Manege ’t Hoefke.  De manege beschikt over een groepsaccommodatie waardoor het ideaal is voor bijvoorbeeld een ponykamp. Je kan er ritten maken met een huifkar, je kan er je kinderfeestje organiseren en ze vervoeren regelmatig een bruidspaar middels de eigen trouwkoets.