Restaurant Goirle

Op zoek naar een restaurant Goirle en omgeving? Bij Gôolse Geheimen vindt u veel informatie over alle eetgelegenheden in de gemeente Goirle!

Naast de lunchrooms, eetcafés en terrassen zijn er natuurlijk veel restaurants te vinden in Goirle en Riel. Van jong tot oud, voor elk wat wils.

Bij Bistro 52 kunt u voor een vaste prijs genieten van de meest heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten. De menukaart verandert met de seizoenen mee en ieder seizoen heeft u de keus uit maar liefst 60 gerechtjes.

In het centrum van Goirle zijn verschillende restaurants te vinden. Waaronder De Eetkamer, een sfeervol restaurant die 7 dagen per week geopend is. In het restaurant is een ruimte aanwezig voor speciale gelegenheden als een vergadering of een privé diner. Er zijn gedurende het jaar diverse diner/lunch arrangementen te boeken

Bij Casa di renzo in Goirle combineren ze Italië met Brabant. U kunt er terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch, borrel of diner.  De producten die bij Casa di Renzo gebruikt worden komen uit Italië en worden gecombineerd met echte Brabantse streekproducten. Ook in het centrum van Goirle: Blauw Eten en Drinken. Ze hanteren unieke lunch en dinerformules. Zoals bijvoorbeeld het onbeperkt lunchen en het shared dining concept.

Genoeg mogelijkheden om heerlijke uit eten te gaan in Goirle. Meer informatie over de restaurants in Goirle en Riel? Neem een kijkje op de website van Gôolse Geheimen.