Project Description

Manege de Heideruiter

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 22.30 uur
Zaterdag & zondag van 08.30 tot 19.00 uur

Adresgegevens:
Nieuwkerksedijk 29, Goirle
T. 013 534 1223
E. info@heideruiter.nl
www.heideruiter.nl

Manege de Heideruiter is een familiebedrijf wat al ruim 40 jaar gevestigd is in Goirle. Gelegen aan een groot gebied van bos en heide is er direct de mogelijkheid om de ruiterpaden op te gaan en deze te volgen om de mooiste buitenritten te maken. Bij Manege de Heideruiter kun je terecht voor paardrijlessen, dagtochten, een ritje met een huifkar, een zomerkamp of een kinderfeestje! Met een eigen ponyclub met ruim 20 leden en een paarden- en ponystalling is er altijd leven in de brouwerij.

Wat betreft de rijlessen is er de mogelijkheid om 1 les te volgen maar ook om een serie aan lessen te volgen. Beginners worden professioneel begeleid en ervaren ruiters mogen lekker zelf op pad.

Jaarlijks zijn er diverse kampen waaronder het welbekende pennyweekend wat in samenwerking met Breehees georganiseerd word. Zowel in het voorjaar, als tijdens de zomer en het najaar worden er pennyweekenden georganiseerd voor kids in diverse leeftijden.

Ben je op zoek naar de Gôolse Geheimen? Dan biedt Manege de Heideruiter diverse mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Informeer dus gerust eens naar wat dit enthousiaste familiebedrijf je te bieden heeft!