Project Description

Cafetaria ‘t Luikske

Adresgegevens:
Dorpstraat 45, Riel
T. 013 518 6136
E. luikske@home.nl
www.luikske.nl

Cafetaria ’t Luikske, gelegen aan de hoofdstraat in Riel, beschikt over een zonnig terras met 35 zitplaatsen, een gezellig binnen gedeelte met 100 zitplaatsen en natuurlijk de mogelijkheid om te kiezen voor het afhalen van een maaltijd. In dit ruime cafetaria kunt u terecht voor een (glutenvrij) frietje, een groot assortiment aan snacks, ijs, milkshakes en heerlijke seizoensproducten. Daarnaast kunt u er ook genieten van echte Rielse gerechten zoals het “Riels stoofpotje” en de “Rielse biefstuk”. En ook aan de kinderen is gedacht met aangepaste gerechten of de mogelijkheid om te kiezen voor een heerlijke smulboX! Deze laatste optie wordt ook veelal gekozen als afsluiting van een kinderfeestje.

’t Luikske is zeven dagen per week open en beschikt over een eigen parkeerplaats. De perfecte ligging naast het Bels Lijntje maakt dat jaarlijks vele fietsers en wandelaars de weg naar ’t Luikske weten te vinden. Een ideale locatie dus voor een tussenstop.

Met een team van 15 medewerkers kan ’t Luikske elke uitdaging aan. Zo verzorgen zij jaarlijks op het lokale evenement “Kastanjerock” de volledige catering. Daarnaast gebeurd er ook veel op Social Media. Zo kunt u hier de maandelijkse acties bekijken en profiteren van extra voordeel op uw bestelling. Al met al een levendig cafetaria waar u het gehele jaar door terecht kunt!

WAARDEBON

Een van onze specialiteiten : Friet van de plaat.
Uiteraard wordt onze friet gewoon in de frituur gebakken maar de malse gemarineerde stukjes kipfilet worden op de grill gebakken. We serveren dit met wat verse rauwkost, frietsaus en de kipfilet krijgt een heerlijke knoflooksaus over zich heen. Als u de QR code uit de Gôolse Geheimen gids bij ons inlevert krijgt u 20% korting op dit heerlijke geheim. Deze bon is geldig voor uw gehele gezelschap.
Graag tot ziens bij Cafetaria ’t Luikske.

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio: