Project Description

Kwalitaria Tra

Adresgegevens:
Tilburgseweg 101, Goirle
T. 013 534 1359
E. tra@kwalitaria.nl
kwalitaria.nl/tra

Waar Tra vele jaren geleden is opgericht als ijssalon is het door de jaren uitgegroeid tot een uitgebreid cafetaria. Eigenaren Berry & Mia staan aan het roer van deze levendige onderneming in hartje Goirle en inmiddels is naast de vele werknemers ook zoon Ad aan de slag binnen het bedrijf van zijn ouders. Binnen het cafetaria is er een groot aanbod aan frietgerechten, snacks, seizoensproducten, broodjes maar liefst 15 smaken ijs en milkshakes. IJs- en Eetsalon Tra staat bekend om zijn ambachtelijke producten zoals de vers bereidde kroketten en bamihappen. Daarnaast hebben zij een unieke zelf ontwikkelde snack, erg bekend in Goirle en omstreken: de frikandel extra. Zeker een aanrader om eens van te gaan smullen tijdens een bezoek aan Goirle.

IJs- en Eetsalon Tra biedt de mogelijkheid om heerlijk op het terras plaats te nemen maar er is ook een binnenruimte waar u de mogelijkheid heeft om even snel te snacken of om plaats te nemen in het restaurant. In het restaurant heeft u de mogelijkheid om te genieten van luxere gerechten die netjes op borden worden gepresenteerd.

Door het jaar heen levert IJs- en Eetsalon Tra ook diverse producten aan lokale horeca ondernemers. Zoals de welbefaamde bitterballen. Tijdens een bezoek aan Goirle kunt u dus op meerdere locaties genieten van de ambachtelijke producten van Tra.

Een extra aandachtspuntje is ten slotte nog de extra openingstijden van IJs- en Eetsalon Tra tijdens het Goirlese carnaval. Jaarlijks wordt het cafetaria gezellig ingericht en staat het volledige team klaar om de vele carnavalsgangers van een goede bodem te voorzien.

Breng tijdens de zoektocht naar de Gôolse Geheimen eens een bezoek aan IJs- en Eetsalon Tra en geniet zelf van een heerlijk ijsje, snack of een frietgerecht naar keuze!

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio: