Project Description

Thermen Goirle

Adresgegevens:
De Schietberg 1, 5051 NZ Goirle
T. 013 534 1949
E. info@thermengoirle.com
www.thermengoirle.com

Het Gôolse Land in de mooiste vorm beleven? Ga dan naar Thermen Goirle. Deze oase in het hart van Brabant is ideaal voor een korte vakantie.

Het is goed toeven in Thermen Goirle. Hier worden 1,5 miljoen gasten in de watten gelegd. Gezelligheid en gemoedelijkheid gaan hier hand in hand met het nieuwste op saunagebied. Een treffend voorbeeld is de sneeuwcabine. Na een rondje sauna is het hier heerlijk afkoelen. De ligweides, terrassen en schoonheidssalons zorgen eveneens voor vakantiegevoel.

Thermen Goirle heeft veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een biosaunacabine, kristalzoutsteencabine, 90C-cabine, aufgusscabine, Boeddhacabine, panoramacabine en infraroodcabine. Ook bieden de Turks-Romeinse stoombaden, hamam, zoutwaterbaden, binnen- en buitenzwembaden, kruiden- en voetenbaden, hotwhirlpools en massage- en beautysalons veel saunaplezier.

Thermen Goirle behoort niet voor niets tot de grootste sauna’s van Nederland. Deze oase in het hart van Brabant heeft een schitterende huiskamer, een aparte rookruimte en een kruidenkamer met openhaard. De keuken is uitstekend, de menukaart uitgebreid. Welkom!

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio: