Project Description

Renzo

Adresgegevens:
Tilburgseweg 32, Goirle
T. 06 506 133 43
E. info@casadirenzo.nl
www.casadirenzo.nl

Een Italiaans restaurant met een maatschappelijke functie. Geniet van koffie, lunch, borrel, aperitivo of een diner.

Bij Renzo in Goirle combineren ze Italië met Brabant. U kunt er terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch, borrel of diner.  De producten die bij Renzo gebruikt worden komen uit Italië en worden gecombineerd met echte Brabantse streekproducten. Ook kunt u bij Renzo midden in het centrum van Goirle blijven slapen in een van de 4 luxe karakteristieke kamers.

Renzo is een Italiaans restaurant met een maatschappelijke functie, waar beleving voorop staat. Jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen vanuit veiligheid en vertrouwen zich ontwikkelen, waardoor er mogelijkheden worden gecreëerd om weer mee te functioneren in de maatschappij.

Naast het restaurant in het karakteristieke pand aan de Tilburgseweg bent u binnenkort ook van harte welkom als gast in de Bed en Breakfast van Renzo. Bent u op zoek naar een stijlvolle vergaderlocatie of feestlocatie voor uw familiefeest? Dan bent u bij Renzo aan het juiste adres. Centraal gelegen in Goirle het ideale punt als uitvalsbasis voor bezoek aan de omgeving.

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio: