Project Description

Doeboerderij de Vergulde Hand

Adresgegevens:
Vijfhuizenbaan 33a, Riel
T. 06 22 98 60 26
E. verguldehand@elda.nl
doeboerderijdeverguldehand.nl

Kamperen op de minicamping van zorgboerderij De Vergulde Hand.
Met je eigen caravan op één van de ruime staanplaatsen of in een Mongoolse tent kom je heerlijk tot rust. De Vergulde hand is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en natuur. Naast de minicamping en de zorgboerderij kun je bij De Vergulde Hand ook terecht voor unieke workshops. Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop smeden of een workshop houtbewerken?

Hooiberg de Vergulde Hand
Deze accommodatie is beschikbaar voor maximaal 14 personen. Met onze “Hooiberg” hebben we een nieuw concept van recreëren. Heerlijk zelf met een groep of familie lekker natuurlijk genieten in de bijzondere omgeving van Brabant.

Omdat wij een zorgboerderij hebben en veel werken met mensen met Altzheimer hebben dragen wij deze mensen een extra warm hart toe. Daarom is de Hooiberg ook te boeken om samen met familie in deze moeilijke periode op vakantie te gaan. Als extraatje geven wij de persoon die kampt met alzheimer € 50,- korting tijdens het verblijf. Beleef samen met het gezin nog een mooie vakantie als blijvende herinnering voor later. Wij willen hier graag al het mogelijke voor doen, dit is het mooiste wat je iemand nog kan bieden. Ben je geïnteresseerd en twijfel je? Maak dan gerust een afspraak dan nemen we tijd voor een rondleiding en uitleg!

Een bijzondere overnachting in een hooiberg op de Rielse heide, of een country party in onze kapschuur “de Reunie”. Het kan allemaal bij De Vergulde Hand. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio: