Project Description

Golfclub Landgoed Nieuwkerk

Adresgegevens:
Nieuwkerksedijk Zuid 50, Goirle
T. 013 534 2029
info@golfclublandgoednieuwkerk.nl
golfclublandgoednieuwkerk.nl

De 9 holes golfclub Landgoed Nieuwkerk is in 2016 door golfers nog uitgeroepen tot verborgen juweel van Nederland. Deze verrassende golfbaan ligt midden in de prachtige natuur. Tegen het betalen van een greenfee kunnen ook niet leden een balletje slaan op deze mooie baan.  Voorwaarde is wel dat u in het bezit bent van een golfvaardigheidsbewijs.

De golfbaan van Golfclub Landgoed Nieuwkerk is gelegen op het grensoverschrijdend Landgoed Nieuwkerk in het stroomgebied van de Poppelse Ley, vier kilometer ten zuiden van Goirle, op steenworp afstand van de Belgische grens. De golfbaan is in 2013 verkozen tot mooiste 9-holes baan van Zuid Nederland.

Voor of na het spelen of het oefenen op de drivingrange kunt u terecht in het clubhuis waar u hartelijk welkom wordt geheten door Adith en Brano voor een praatje, een drankje of een hapje.

Tegen betaling van een greenfee kunt u ook als niet lid genieten van deze mooie golfbaan. Wel moet u van te voren even reserveren om gebruik te kunnen maken van de banen.

De baan is op werkdagen geopend vanaf 7.30 uur, op zaterdag en zondag vanaf 9.00 uur. Het clubhuis is iedere dag geopend vanaf 9.00 uur.

In 1997 heeft de baan de “A-status” verkregen. De bestaande boswachterwoning is geheel in de oude stijl getransformeerd tot een stijlvol clubhuis. Naast de gebruikelijke kleed- en doucheruimtes, “lockers” voor het bergen van golfmateriaal, vergaderruimtes, vindt u ook het secretariaat . Er is een ruime parkeerplaats aanwezig die goed is verlicht. Leden hoeven niet te reserveren en kunnen altijd spelen, mits er geen wedstrijd staat gepland.