Project Description

De Eetkamer

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 12.00 uur.
Zaterdag / zondag vanaf 17.00 uur.

Adresgegevens:
Tilburgseweg 34
5051 AH, Goirle
T. 013 – 534 4900
E. info@eetkamergoirle.nl
www.eetkamergoirle.nl

De Eetkamer, een sfeervol restaurant in het centrum van Goirle, is 7 dagen per week geopend. In het restaurant is een ruimte aanwezig voor speciale gelegenheden als een vergadering of een privé diner. Er zijn gedurende het jaar diverse diner/lunch arrangementen te boeken.

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie waar u ook nog eens heerlijk kunt eten? Chefkok Tonny van Burk en Christel van Burk verwelkomen u graag in de Eetkamer in Goirle. In 2015 heeft het restaurant een volledige metamorfose ondergaan. Zowel het innerlijk als het uiterlijk van het restaurant is vernieuwd en zorgt voor een unieke ervaring bij de bezoeker. Geniet van een kaart vol seizoensgebonden producten en nieuwsgierig makende gerechten. Dit kan zowel binnen in het karakteristieke pand of in de schitterende tuin.

Ook organiseert de Eetkamer iedere maand meerdere eet-gerelateerde evenementen die het waard zijn om een keer te bezoeken. Bezoek de website voor meer informatie of reservering. En bent u op zoek naar een bijzondere activiteit dan is een kookworkshop van chef-kok, Tonny van Burk misschien een idee.

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio: