Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

herfstwandeling-grondHet is herfst en daarom staat deze keer de wandeling in het teken van de paddenstoelen. Onze natuurspecialist Varno zal u de verschillende soorten aanwijzen, uitleggen en misschien laten proeven. 

Jan van Eijck zal u daarnaast het ontstaan van het landgoed uitleggen. En vertellen waarom we het hier zo vaak over “het paradijs” hebben. We zullen u ook de plaats van de Keizersbrug aanwijzen. En weet u waarom die er nu niet meer is?

 

herfstwandeling-wandelpadVia een aantal bijzonder mooie lanen komen we via de Leij bij onze rustplaats de Nieuwe Hoef. Een originele tiendhoeve uit 1641.

De wandeling start bij de parkeerplaats bij de paradijsbrug, we zullen de plek aangeven met onze Gôolse Geheimen vlag.

 

 

 

 

Startpunt:  Parkeerplaats langs het Gorps Baantje (de afslag naar de Nieuwe Hoef voorbij rijden tot net voor de paradijsbrug).
Type in Google: F3MF+Q9R Hilvarenbeek
Tijd:  13:30 – 17:00 uur
Prijs:  € 10,- per persoon (inclusief koffie met iets lekkers erbij)
Aantal deelnemers: 30

 

 

Aanmelden via mail naar info@goolsegeheimengidsen.nl met uw naam, aantal deelnemers en telefoonnummer. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling en bevestiging door Gôolse Geheimen Gidsen.  De aanmelding dient uiterlijk voor vrijdagmiddag 29-10-2021 voor 12.00 uur plaats te vinden.

U kunt het geld overmaken op rekening: NL 89 RABO 0307 1646 67 t.n.v. Gôolse Geheimen Gidsen onder vermelding: “Wandeling GG 31-10-2021”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niek Schenning
tel.nr.: 06 – 53177845

Met vriendelijke groet namens de Gôolse Geheimen Gidsen:
Niek Schenning, Jan van Eijck, Ton Smulders, Geert Boomaars en Varno Morseld

Geef uw evenement door voor plaatsing in deze agenda!