Project Description

Het IJzeren Paard

Het ijzeren paard…
neemt je mee voor een unieke huifkarbelevenis! Ervaar het prachtige landschap tussen grofweg Tilburg en de Belgische grens. Genieten van schitterende landgoederen en hun geschiedenis, mooie achterafplekjes waar je anders nooit komt, bos en heide, beekjes, akkers en weiden, grazende koeien en misschien spot je zelfs wild. En als je het leuk vindt, kan ik onderweg wat vertellen over de plaatsen waar we langs rijden.

neemt je mee naar…
Afhankelijk van de tijd die je hebt, zijn er een aantal routes mogelijk. We kunnen via pittoreske landweggetjes naar Meerseldreef rijden en daar bij de abdij een lekker biertje pakken, of een mooie route door landgoederen maken. Misschien ergens “aanleggen”, picknicken, een eindje wandelen, veel is mogelijk. Je kunt zelfs mee gaan schilderen! Voor kleine groepjes (6 personen) is het mogelijk om schilderspullen mee te nemen in de kar en in de natuur te gaan schilderen.

laat zich niet zomaar voor de kar spannen.
Het ijzeren paard kan 18-20 personen meenemen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kun je het beste contact met me opnemen.