Project Description

Den Overkant

Openingstijden:
Maandag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur

Adresgegevens:
Dorpstraat 1, Riel
T. 013 530 1577
E. info@denoverkant.nl
www.denoverkant.nl

William & Maartje Schellekens, eigenaren van Eetcafé Den Overkant, ontvangen u graag voor een borrel, lunch, diner of feest. Den Overkant is een multifunctionele horeca accommodatie waar u lekker kunt eten in het ruime eetcafé, kunt genieten op een (deels overdekt) terras, kinderen kunnen spelen in de speeltuin of in de speciaal ingerichte speelzolder en waar elk feest “passend” wordt gemaakt op uw budget en wensen. Den Overkant ligt aan de doorgaande weg in Riel, richting Baarle-Nassau. Terwijl u lekker aan het genieten bent vermaken de kids zich in de speeltuin of op de speelzolder.

Chef-kok William is dagelijks druk in de keuken in de weer en hij verrast u steeds weer met de meest heerlijke gerechten. Ook aan de kinderen wordt extra gedacht bij Den Overkant want ook die kunnen met gemak kiezen uit diverse soepen, broodjes, frietgerechten, pannenkoeken en toetje of natuurlijk de speciale “Meneer de Boer Smulbox”.

Den Overkant is gelegen tegenover natuurgebied genaamd ‘De Regte Heide’. Dit maakt Den Overkant een ideaal vertrekpunt voor een wandel- of fietstocht.

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio: