Project Description

Café d’n Brands

Adresgegevens:
Dorpsstraat 1, Goirle
T. 013 534 2272
E. info@liplap.nl
www.dnbrands.nl

D’n Brands, gevestigd in een van de hoofdstraten van Goirle, is een gezellige feestcafé gericht op jongeren. Doordeweeks zijn er diverse dart- en biljartverenigingen actief en in het weekend vinden er allerlei leuke activiteiten plaats zoals het optreden van bands, feesten, partijen, thema-avonden en natuurlijk de beruchte bar battle’s. Daarnaast is de zondag een echte “verenigingen dag”, na het sporten vinden veel voetballers en hockeyers wekelijks hun weg naar d’n Brands om het weekend gezellig af te sluiten. Met ook nog eens een eigen terras aan de voorzijde met ruim 40 plaatsen is D’n Brands een veel bezocht café onder de jeugd van Goirle en omstreken.

Een vast item bij D’n Brands is het welbekende “radje draaien”. Voor slechts een euro kun je een draai geven aan het rad en maak je kans op bijvoorbeeld gratis drank. Maandelijks wisselt het rad zodat het elke keer leuk blijft om een gokje te wagen.

Door het jaar heen zijn er diverse feestelijke momenten waar D’n Brands veel aandacht aan besteed zoals carnaval en Oud & Nieuw. Het cafe wordt dan gezellig aangekleed om er weer een super feest van te maken.

Café d’n Brands is voor de jongere doelgroep “the place to be”! Eigenaren Johan Brands, Marloes Wouters en hun team ontvangen je graag. Dus sluit je aan, maak nieuwe vrienden en zorg dat je sociale leven weer op peil komt!

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio:
Molen de Wilde
Fraterstuin