Project Description

Bistro 52

Openingstijden:
Ma & di gesloten
Wo t/m zo 17:00–22:30

Adresgegevens:
Dorpsstraat 52, Goirle
T. 013 534 0733
E. bistro52@live.nl
www.bistro52.nl

Eigenaren Eric Kuijpers en Christel Muskens nodigen u van harte uit in hun restaurant: Bistro 52. Zij hanteren een speciaal concept waarbij u voor een vaste prijs kunt genieten van de meest heerlijke gerechten. Deze gerechtjes zijn natuurlijk vers in eigen keuken bereid, en dat proef je! U heeft zowel de keuze uit vlees, vis als vegetarisch en het is ook mogelijk om gluten- of lactosevrij te eten. Een heerlijk “verwennerijtje” voor jong en oud dus.

De menukaart veranderd met de seizoenen mee en ieder seizoen heeft u de keuze uit maar liefst 60 gerechtjes. Extra leuk om te weten is dat chef-kok Eric het ijs wat op het menu staat helemaal zelf bereid.

Vroege vogels (tussen 17.00 en 19.00 uur) genieten doordeweeks voor slechts 25,– euro van de gerechtjes. Als u op een doordeweekse dag later op de avond komt eten bedraagt de prijs 27,50 euro. In het weekend geniet u voor 29,50 euro van dit heerlijke concept.

Aan de achterzijde van het pand is een eigen parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren en in de nabije omgeving is ook veel gratis parkeergelegenheid. Reserveren is gewenst.

Kom genieten van onze kleine Frans-Hollandse gerechtjes voor een vaste prijs. Bekijk de menukaart en reserveer via de website.

Neem ook eens een kijkje op:
Geheimen uit de regio: