GÔOLSE GEHEIMEN GIDS EN LANDKAART

Met trots presenteerden wij u in 2017 de tweede editie van de reisgids Gôolse Geheimen. Met deze gids en bijbehorende plattegrond kunt u weer de vele geheimen gaan ontdekken die onze gemeente rijk is.

De vereniging Recreatie en Toerisme en de gemeente hebben de handen ineen geslagen om u ook dit jaar te verrassen en te laten genieten van het vele moois en unieks dat onze gemeente biedt. Termen als “echt”, “puur”, “actief” en “bourgondisch” typeren Goirle. We hebben dit jaar nieuwe wandel- en fietsroutes langs onze geheimen uitgezet. Daarnaast komen er dit seizoen ook informatieve en interactieve routes. Zo is er bij bepaalde geheimen informatie te vinden en kunt u ook echte “schatten” vinden (routes met geocaching).

Samen met de heemkundige kring presenteren wij u de verhalen die bij de Gôolse Geheimen horen. Ga op ontdekkingsreis en deel uw ervaringen met ons via Facebook of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Door ons te volgen op Facebook blijft u bovendien altijd op de hoogte van de leukste evenementen en acties. Zelf worden ook wij regelmatig nog verrast en ontdekken ook wij steeds weer nieuwe geheimen!

We wensen u veel plezier op uw ontdekkingstocht!

Niek Schenning
Voorzitter vereniging
Recreatie & Toerisme Goirle

Theo van der Heijden
Wethouder Recreatie &
Toerisme Gemeente Goirle

Gids en plattegrond

Met de gids en bijbehorende plattegrond vol Gôolse Geheimen kunt u weer op avontuur om de vele geheimen te gaan ontdekken die onze gemeente rijk is. Deze gids is af te halen bij al onze ambassadeurs in Goirle en Riel en natuurlijk ook bij het toeristisch informatiepunt in het centrum  van Goirle!

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn te herkennen aan een gevelbordje van Gôolse Geheimen wat aan hun gevel hangt. Zij zijn op deze website ook vermeld als ondernemers binnen de rubrieken “er op uit, eten en drinken, overnachten en theater en uitgaan!