Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Dit jaar kun je ook in de zomervakantie terecht bij Cultureel Centrum Jan van Besouw. Vier weken lang draait daar elke dag een film, zodat je je niet hoeft te vervelen in de vakantie. We hebben aan iedereen gedacht; van jong tot oud en van man tot vrouw. 

Op de maandagen vertonen we vier films voor de allerkleinsten. Lekker met die kleine wiebelbilletjes kijken naar vriendjes zoals Nijntje, Teigetje, Casper & Emma of Snoopy. Samen met papa, mama, opa, oma, oppas naar de bioscoop in Goirle. Dat is feest!

De dinsdagen staan in het teken van minder mobiele ouderen, die het ook wel eens leuk vinden om een film te bekijken in een grote zaal. Samen met vrienden, familie of begeleiding genieten van vier prachtige pareltjes en na afloop nog een lekker kopje koffie of thee drinken en napraten over de film.

Op de woensdagen is de jeugd aan de beurt, met Kappen!, Bon Bini 2, Brugklas en Pijnstillers is er in die categorie ook keuze uit vier heel verschillende films. Een middagje samen met je vrienden doorbrengen in de bios en na afloop kun je ook nog eens deelnemen aan een pubquiz! Daag anderen uit en versla ze met jouw team.

Donderdag is feelgoodvrouwendag! Samen met je vriendinnen naar Lalaland, Zwaar Verliefd, Verliefd op Cuba of All you need is love. Vier films om lekker bij weg te zwijmelen. Na afloop naborrelen? Dat kan! Op de eerste twee donderdagen kun je een goedgevulde borrelplank van Herbs & Spices reserveren en de andere twee donderdagen kun je de film afsluiten met een wijnproeverij door de Brabantse Wijnsociëteit. Deze extra’s dienen vooraf gereserveerd te worden.

Muziekliefhebbers kunnen op de vrijdagen terecht in de Zomerbios. Dan staan de grootste muziekfilms op de planning: A Star is Born, Bohemian Rhapsody, Leonard Cohen: I’m your man en André Rieu: Love in Venice. Heel divers en gevarieerd; voor elke muziekliefhebber wat wils. Naderhand kun je ook nog eens al je kennis testen in de pubquiz die in de foyer plaatsvindt. Kom jij ook?

 

Geef uw evenement door voor plaatsing in deze agenda!